Pedicurepraktijk In 't Voetlicht

Maak een afspraak

provoet-header

Afspraken

Bent u bij de praktijk al bekend of staat u op de wachtlijst? Dan kunt u digitaal een afspraak maken via de bovenstaande button. 

U wordt doorgelinkt naar de website van salonized, daar staat de button voor het maken van de afspraak rechts onderaan in beeld.
Wanneer u bekend bent bij pedicurepraktijk In 't Voetlicht kunt u een afspraak maken via de digitale agenda (maximaal vier weken vooruit).

  • Mocht u verhinderd zijn dan kunt u dit uiterlijk 24 uur voor de behandeling melden, zodat de door u gereserveerde tijd voor anderen kan worden ingepland. Mocht u de gereserveerde tijd niet nakomen moet ik helaas het volledige tarief bij u in rekening brengen.
  • Er is op dit moment geen ruimte voor nieuwe cliënten. Wel zijn er soms last-minute plekjes beschikbaar. Wanneer u op de wachtlijst staat kunt u op die momenten een afspraak boeken. 
     

Voicemail berichten
U kunt uw vragen het beste even op de e-mail zetten of een app berichtje sturen. Wilt u op de wachtlijst of incidenteel een afspraak maken? Ook dan graag mailen of een app sturen (graag met vermelding van uw naw gegevens, e-mail en telefoonnummer).
Dank voor uw medewerking.

Pedicure aan huis

Pedicurepraktijk In 't Voetlicht doet geen ambulante voetzorg.
Zoekt u een pedicure aan huis, kijk dan ook eens op de website van Leef3.nu
Diensten voor ouderen en mantelzorgers - u regelt het via Leef3.nu