Maak een afspraak

provoet-header

Bent u bij de praktijk al bekend of staat u op de wachtlijst? Dan kunt u digitaal een afspraak maken via de bovenstaande button. 

U wordt doorgelinkt naar de website van salonized, daar staat de button voor het maken van de afspraak rechts onderaan in beeld.
Wanneer u bekend bent bij pedicurepraktijk In 't Voetlicht kunt u een afspraak maken via de digitale agenda (maximaal vier weken vooruit).

  • Mocht u verhinderd zijn dan kunt u dit uiterlijk 24 uur voor de behandeling melden, zodat de door u gereserveerde tijd voor anderen kan worden ingepland. Mocht u de gereserveerde tijd niet nakomen moet ik helaas het volledige tarief bij u in rekening brengen.
  • Er is op dit moment geen ruimte voor nieuwe cliënten. Wel zijn er soms last-minute plekjes beschikbaar. Wanneer u op de wachtlijst staat kunt u op die momenten wel eenmalig een afspraak boeken. 

 

Voicemail berichten

Op sommige dagen komen erg veel voicemailberichten binnen met het verzoek voor het maken van een (eerste keer) afspraak.  Het kan dan even duren voordat u antwoord krijgt.
U kunt uw vragen het beste even op de e-mail zetten of een app berichtje sturen. Wilt u op de wachtlijst? Ook dan graag mailen of een app sturen (graag met vermelding van uw naw gegevens, e-mail en telefoonnummer).
Dank voor uw medewerking.

Proef: Pedicure met haal en breng service in Leusden 

Voetverzorging is belangrijk om gezond oud te worden (bericht uit nieuwsbrief Leef3 -november 2023).

In Nederland en ook in onze omgeving is er een tekort aan ambulante pedicures. Met andere woorden een pedicure die bij u thuis komt. Voetverzorging is belangrijk om gezond oud te worden en daarom wil Leef3.nu heel graag dat een pedicure ook mogelijk is voor mensen die niet zelfstandig naar een salon kunnen komen.
 
Om deze reden gaan we een proef doen, namelijk een pedicure met haal en brengservice. Deze voor nu ééndaagse activiteit zal plaatsvinden op woensdag 22 november in Verpleeghuis 't Hamersveld in Leusden. Inwoners van Leusden die lid zijn van Leef3.nu kunnen zich hiervoor inschrijven. 

Bij gebleken succes gaan we dit voortzetten en verder uitbreiden.
 
Woont u in Leusden en wilt u een pedicure met haal en brengservice?

Pedicure met haal en brengservice < Leef3.nu

Zoekt u een pedicure aan huis, kijk dan ook eens op de website van Leef3.nu
Diensten voor ouderen en mantelzorgers - u regelt het via Leef3.nu