- Even voorstellen

Voeten

Even voorstellen

“Last van vermoeide of pijnlijke voeten? Durft u niet uw voeten te laten zien aan anderen?  Bij mij worden uw voeten goed verzorgd.”

Mijn naam is Jeannette Westerhuijs en geboren in 1960.

In november 2020 heb ik de deuren van pedicurepraktijk in ’t Voetlicht opnieuw geopend.
Het pedicuren is een mooi beroep: ik ben dankbaar dat ik mensen kan helpen weer te lopen zonder pijn en voeten goed te verzorgen. Het is echt niet nodig dat mensen hun voeten verstoppen.
In de stoel is altijd een prettig gesprek mogelijk. U kunt de behandeling ook in alle rust ondergaan (met of zonder een boek of tijdschrift). De behandeling wordt helemaal compleet als u afsluit met een ontspannende voetmassage.Op deze wijze wordt de pedicurebehandeling een compleet “feel good” momentje.

Door regelmatige bijscholing, samenwerking met huisartsen en podotherapeuten probeer ik optimale voetzorg te verlenen. Wanneer dat niet lukt of buiten mijn bevoegdheden valt, dan verwijs ik u door naar de huisarts of podotherapeut.

In mijn vrije tijd ga ik graag met de caravan de bossen in en doe ik vrijwilligerswerk voor PASSA.

Wilt u meer informatie of gewoon een keertje kennis maken? Schroom niet contact op te nemen. U bent van harte welkom.

Ik hoop u binnenkort te ontmoeten!

Met warme groet, Jeannette.

Juni 2022.

 

ProVoet

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor de pedicure. Met ruim 12.500 leden bevordert zij de kwaliteit van voetverzorging en het beroep pedicures en medisch pedicure. ProVoet pedicures en ProVoet medisch pedicures beschikken altijd over een erkend diploma en werken volgens strikte hygiëne richtlijnen. De ProVoet pedicure en medisch pedicure dragen vakkundig zorg voor de algemene gezondheid van jouw voeten.

Pedicurepraktijk In 't Voetlicht staat ingeschreven onder lidmaatschapsnummer 318439.

https://www.provoet.nl/

Procert

ProCert is het kwaliteitsinstituut voor pedicures en beheert het Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP). Consumenten, verzekeraars en ketenpartners verlangen dat pedicures hun kennis en vaardigheden op peil houden. Het KRP is een registratiesysteem voor pedicures om de kwaliteit en professionaliteit zichtbaar te maken.
In het register staan de pedicures vermeld die gediplomeerd zijn, eventueel een specialisatie hebben en aantoonbaar aan bij- en nascholing voldoen.

Pedicurepraktijk In 't Voetlicht staat ingeschreven onder nummer 17060.
https://www.procert.nl/

AGB code

Bijna alle zorgaanbieders in Nederland beschikken over een AGB-registratie. Bij elke AGB-registratie hoort een eigen unieke AGB-code. In alle administratieve processen binnen het zorgveld wordt deze AGB-code gebruikt als identificerende sleutel. In het AGB-register staat alle noodzakelijke (zorg)informatie om declareren en het afsluiten van contracten tussen zorgverzekeraars en zorgaanbieders mogelijk te maken. Ook is de informatie uit het AGB-register de basis voor zorgzoekers en zorgvinders voor verzekerden en patiënten. Vektis beheert het AGB-register.

De AGB code van pedicurepraktijk In 't Voetlicht / J.Westerhuijs is 96004025
https://www.vektis.nl/agb-register/zorgverlener-96004025

Momentjes om niet te vergeten

In mijn blog schrijf ik over wat ik meemaak of wat ik (in de natuur) zie. Vooral waardevolle momentjes om even bij stil te staan, om niet te vergeten.

Lees de blog  

PASSA

PASSA (Plek voor ASS-ers in Amersfoort) is ontstaan vanuit de wens naar meer verbinding en herkenning. Om verschillende redenen kan dit vooral voor mensen met autisme/ASS (autismespectrumstoornis) een gemis zijn. Bijvoorbeeld door een drempel om ervaringen te delen of het risico op onbegrip uit de omgeving. Ook is het niet voor iedereen mogelijk om zich open en kwetsbaar op te stellen naar diens omgeving. Hoe ga je bijvoorbeeld met je diagnose om op je werk? Of binnen een relatie? Belangrijke thema’s die op ontspannen wijze aan bod komen tijdens onze activiteiten.

PASSA is ontstaan vanuit een  ledeninitiatief van Vereniging PAS en wordt gesteund door De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) en Indebuurt033. Sinds 17 november 2022 is PASSA een zelfstandige stichting.

PASSA bestaat voor én door (hoog)begaafde mensen met een autisme profiel en iedereen die zich daarmee verbonden voelt. Zo dragen we allemaal bij aan de inhoud en activiteiten. Het team bestaat momenteel uit ongeveer 15 mensen, die allemaal op vrijwillige basis meehelpen om PASSA tot stand te brengen.

PASSA  

Uitdaging

‘Pas als je de ander de ruimte, context en tijd geeft om zelf te ervaren, zelf te leren en zijn belevingen te delen, pas als je aandacht hebt voor zijn kwaliteit van leven en vrijheid van expressie, pas dan zie je wie hij werkelijk is’ [Francesco De Giorgio] 

SpiegelenLogo

Spetteren met de voetjes


Pedicurepraktijk In 't Voetlicht
Breeland 145
3828 VJ HOOGLAND

T.  06-20519263
E.  info@intvoetlicht.nl
KvK nr.  32105667

Wij zijn vandaag gesloten


maandag gesloten    
dinsdag 09:00 - 18:00    
woensdag 14:00 - 21:00    
donderdag 09:00 - 18:00    
vrijdag gesloten    
zaterdag gesloten    
zondag gesloten    

Inschrijvingen

Lid ProVoet: 318439 * Lid ProCert: 17060 * AGBcode: 9600405.
Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website