- Even voorstellen

Voeten

Even voorstellen

“Last van vermoeide of pijnlijke voeten? Durft u niet uw voeten te laten zien aan anderen?  Bij mij worden uw voeten goed verzorgd.”

Mijn naam is Jeannette Westerhuijs en geboren in 1960.

In november 2020 heb ik de deuren van pedicurepraktijk in ’t Voetlicht opnieuw geopend en gecombineerd met de wandelpraktijk In ’t Voetlicht.
Het pedicuren is een mooi beroep: ik ben dankbaar dat ik mensen kan helpen weer te lopen zonder pijn en voeten goed te verzorgen. Het is echt niet nodig dat mensen hun voeten verstoppen.
In de stoel is altijd een prettig gesprek mogelijk. U kunt de behandeling ook in alle rust ondergaan (met of zonder een boek of tijdschrift). De behandeling wordt helemaal compleet als u afsluit met een ontspannende voetmassage.Op deze wijze wordt de pedicurebehandeling een compleet “feel good” momentje.

Momenteel volg ik de aanvullende opleiding medisch pedicure zodat ik straks ook gespecialiseerd ben in de risicovoet en specialistische technieken (zoals het maken van ortheses). 

Naast het pedicurewerk doe ik nog kleine projecten. Als procesdenker denk ik graag (tijdens een wandeling) met u mee over uw bedrijfsprocessen, waar loopt het vast? Waar kan het anders zodat uw bedrijfsprocessen (en systemen) u gaan helpen in plaats van stagneren?

Wilt u meer informatie of gewoon een keertje kennis maken? Schroom niet contact op te nemen. U bent van harte welkom.

Ik hoop u binnenkort te ontmoeten!

Met warme groet, 
Jeannette.

Momentjes om niet te vergeten

In mijn blog schrijf ik over wat ik meemaak of wat ik (in de natuur) zie. Vooral waardevolle momentjes om even bij stil te staan, om niet te vergeten.

Lees de blog  

Uitdagingen voor 2021

‘Pas als je de ander de ruimte, context en tijd geeft om zelf te ervaren, zelf te leren en zijn belevingen te delen, pas als je aandacht hebt voor zijn kwaliteit van leven en vrijheid van expressie, pas dan zie je wie hij werkelijk is’ [Francesco De Giorgio] 

Note
Ik ben sinds 2005 pedicure. De extra certifcaten voor de specialisatie medisch pedicure (risicovoet, diabetisch, reuma, specialistische technieken) zijn door uitschrijving bij Procert helaas vervallen.Ik doe de opleiding opnieuw en hoop begin 2021 gespecialiseerd te zijn in "medisch" pedicure. Tot dat moment kunt u genieten van 25% korting op de pedicure tarieven. 

 
Logo

Spetteren met de voetjes


In 't Voetlicht
Breeland 145
3828 VJ HOOGLAND

T.  06-20519263
E.  info@intvoetlicht.nl
KvK nr.  32105667

Wij zijn vandaag open van 10:00 tot 21:00 uur.


maandag gesloten    
dinsdag 10:00 - 21:00    
woensdag 10:00 - 21:00    
donderdag 10:00 - 17:00    
vrijdag gesloten    
zaterdag gesloten    
zondag gesloten    Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website