- Prijslijst

Prijslijst 2022

Wilt u na uw pedicurebehandeling een voetmassage, kies dan svp voor een pedicurebehandeling plus voetmassage.

De onderstaande prijslijst geldt voor 2022 en de tarieven zijn inclusief 21% BTW.
 

Zomer-aanbieding

De zomer komt er aan, dus open schoentjes met de nagels in een mooi kleurtje.  Daarom LCN nagellak 10% zomeractiekorting.


LCN Nagellak - Base Coat - Top Coat
€ 6,25

De innovatieve hightech formule van de LCN Nagellak zorgt voor schitterende kleurresultaten met ultraglanzende spiegelreflecties en overtuigt met sneldrogend , intensieve dekking en een streeploze en egale kleurlaag .
Wandelwol
€ 6,95

Het antidruk-product van 100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen verwerkingen. Ook voor warme tenen. 10 gr. €6,95, 20 gr. €9,95, 40 gr. €17,95
Pedicurebehandeling basis
€ 39,50

30 minuten. Vervolgbehandeling op basis van anamnese.
Pedicurebehandeling plus voetmassage
€ 49,50

Een basis pedicurebehandeling inclusief een voetmassage.
Pedicurebehandeling 40 min.
€ 49,50

40 minuten. Bij de eerste keer behandeling is dit inclusief de intake.
Pedicure behandeling 50 min.
€ 59,50

50 minuten. Bij de eerste keer behandeling is dit inclusief de intake.
Pedicurebehandeling / voetzorg compleet
€ 59,50

50 minuten. Bij de eerste keer behandeling is dit inclusief de intake.
Nagelbeugel
€ 15,00

Materiaalkosten per beugel. Beugel te plaatsen tijdens de pedicurebehandeling.
Verzekerde zorg eigen bijdrage
€ 12,50

Bent u doorverwezen door de podotherapeut en heeft u recht op verzekerde zorg? Dan geldt (afhankelijk van uw behandelplan) voor een basis-pedicurebehandeling een eigen bijdrage van 12,50 euro.
Funghi Test
€ 42,50

Anamnese, stukje nagel afnemen en de biopt testen. Vervolgens krijgt u binnen 10 minuten een betrouwbare uitslag in handen. Exclusief behandelen nagels. Prijs test tijdens een behandeling € 35 euro.
Schimmeldiagnostiek
€ 42,50

Nagelmonster wordt getest op nagelschimmel bij UMC St. Radboud in Nijmegen. Incl. behandeling maximaal 2 nagels. Bij meerdere nagels is het tarief 59,50 euro. Binnen 10-14 dagen krijgt u de uitslag
Pedicure behandeling - deel -
€ 29,50

20 minuten. Vervolgbehandeling op basis van anamnese.


Controle afspraak
€ 17,50

Afspraak voor controle nagelbeugel, orthese of viltmateriaal.


Administratiekosten
€ 15,00

Indien van toepassing: administratiekosten voor- of na de pedicurebehandeling (dit wordt altijd vooraf aangegeven).


Extra behandeltijd per 15 minuten
€ 15,00

Wanneer de gereserveerde behandeltijd te kort is door bijvoorbeeld meerdere behandelplekken, plaatsen nagelbeugel-orthese-vilttechniek (exclusief materiaalkosten) of voor extra voetmassage-tijd.
Voetmassage
€ 40,00

Ontspannende voetmassage (30 minuten) - aansluitend ontspanningsmomentje met een kopje (kruiden) thee. Hot-stone massage graag vooraf doorgeven ivm opwarmen stenen. Toeslag hot-stones: 5 euro.
Vilttechniek
€ 7,50

Prijs is voor het materiaal en geldt bij aanbrengen tijdens de pedicurebehandeling. Bijvoorbeeld als anti-druk onder een likdoorn of wrat onder de voet.
Orthese (klein)
€ 15,00

Prijs is voor het materiaal en geldt bij aanmeten tijdens de (losse) pedicurebehandeling.
Kadobon

U kunt zelf een bedrag of een behandeling uitkiezen.
Laufwunder Klovencrème (75 ml)
€ 7,50

Speciale crème voor de behandeling van droge, ruwe en gebarsten huid. Maakt de eeltlaag elastisch en vermindert de vorming van kloven. Laufwunder klovencreme wordt ook wel Schrundena genoemd
Dadi Oil
€ 6,95

Nagelverzorgende olie die flexibiliteit, stevigheid en glans geeft aan de natuurlijke nagels. Wordt snel opgenomen en is niet vet. Met o.a. Avocado, Olijf, Jojoba en vit.E (3,75 ml).
HFL Solution Spray
€ 13,95

De spray maakt de huid en nagels goed schoon, verzorgt kalknagels, de rode gevoelige huid en bevat tevens verzorgende bestanddelen. Dringt via de huid naar binnen en komt zo bij de matrix (50 ml).
HFL Dermazink crème
€ 15,95

Dermazink Cream is een helende, herstellende en ontstekingsremmende crème met een actieve werking voor de behandeling van diverse huidproblemen. Met zincoxide en medische honing (30 ml).
Slofjes van Claudia
€ 4,50

Winteraanbieding (voor het goede doel PASSA): Slofjes zonder antislip stipjes: € 4,50. Slofjes met antislip stipjes: € 6,50. Materiaal: Acryl
Orthofex voetcrème met 10% Ureum
€ 11,95

De Myko-EX Voetcrème met Bamboe en 10% Ureum. De toegevoegde Ureum zorgt ervoor dat de huid vocht beter opneemt en vasthoud en laat een vette huid achter. Dit werkt perfect tegen kloven en droge huid. Ook zorgt de Ureum ervoor dat de schimmel werende stoffen beter in de huid trekken en dus effectiever werken.
Orthofex Myco-Ex
€ 9,95

Orthofex Myko-EX® is een natuurproduct, is vrij verkrijgbaar en kan langdurig worden gebruikt (bij de gevoelige huid). Met o.a Propolis, Tea tree olie, Citroen olie, Calendula olie, Amandel olie en Oregano. De Myko-EX® tussen tenen crème 15 ml helpt snel bij geprikkelde-, rode- en gevoelige huid en werk verzachtend voor de geirriteerde plek. 1 x daags insmeren op de gewenste plaatsen.
Orthofex Myko-EX® Voet, Sok en Schoen Spray
€ 10,95

Helpt snel bij kalk- en schimmelnagels, voor extra hygiëne, is een natuurproduct en kan langdurig worden gebruikt (bij de gevoelige huid).
Orthofex Myco-Ex
€ 9,95

Orthofex Myko- Ex tinctuur (10ml) voor bestrijden nagel schimmel. Druppel 1x daags een druppel op de nagel en laat een pedicure met regelmaat de nagel bijwerken zodat de tinctuur goed kan intrekken.
Anti-nagelschimmel kuursetje
€ 39,50

3x Myko-EX Tinctuur kalknagels 10ml+1x Myko-EX Voetencreme 100ml + 1x Myko-EX Voet,Sok,Schoen Spray 150ml.
SP Kalknagels
€ 15,95

Kalknagels Kalknagels (mycosenagels) is een schimmelinfectie en kan hiermee goed worden behandeld. Deze gel bevat o.a. glycerine, jojoba olie en tea tree (75ml). 2x p/d aanbrengen / inmasseren.
Myco Cure
€ 15,95

Natuurlijke spray tegen huidaandoeningen zoals schimmelnagels. Wordt snel opgenomen door zowel de nagels als de huid, bestrijdt een breed spectrum van mykoses (50ml).
FunghClear (2 halen = 10% korting).
€ 20,95

FunghiClear is een anti-schimmel middel op basis van Manuka olie en is speciaal ontwikkeld voor behandeling van schimmelnagels en voetschimmel. Geregistreerd als medisch hulpmiddel kl.1 (50 ml).
Laufwunder Hydrobalm
€ 8,25

Gebrek aan vocht in de huid op voeten veroorzaakt een broze en gebarsten huid. Laufwunder Hydrobalm gebruikt ureum (10%) om het vochtgehalte in de huidlagen te herstellen.
Laufwunder voor koude voeten
€ 7,95

Door gebruik arnikaextracten bijzonder geschikt bij koude voeten. Maakt de huid zacht en elastisch en geeft direct een aangenaam gevoel. Laufwunder voetbalsem heeft deodoriserende werking.
Laufwunder voor diabetische voet
€ 8,95

Ontwikkeld voor de gevoelige en droge huid van de diabetische voet, maakt de huid glad en soepel. Desinfecterende werkstoffen versterken het gevoelige bacteriologische evenwicht van de voet. Een speciaal huidverzorgingsproduct om de gevoelige voeten te beschermen en het voorkomt complicaties.
Laufwunder met huidverkoelende werking
€ 7,95

Laufwunder groen is een cosmetisch product dat dat de huid zacht en elastich maakt. De verfrissende geur van menthol en zijn huidverkoelende werking, geven de voeten direct een aangenaam gevoel. Bij voettranspiratie werkt de balsem deodoriserend. Voetbalsem groen wordt volledig door de huid opgenomen. Bij regelmatig gebruik behoudt u een fluweelzachte huid daar Laufwunder-voetbalsem een langdurige werking heeft.
Gehwol Blauw
€ 10,95

Vermoeide, droge en ruwe voeten knappen helemaal op met een dagelijkse massage met deze voetcrème. Omdat dit middel huidvriendelijke vetten bevat, wordt een droge en gesprongen huid hiermee uitstekend verzorgd. De ruwe huid met kloofjes wordt weer glad en soepel en herkrijgt haar natuurlijke weerstand. Trekt snel in en geeft een aangenaam en verzorgd gevoel.
Nagelknipper Pro
€ 7,50
Scrubzout in voet
€ 3,50

Deze leuke voetjes flessen zijn gevuld met een heerlijke zachte zout die niet alleen geschikt is om een bad of voetenbad mee te maken, maar ook kan worden gebruikt als een body of voetscrub. Leuk in combinatie met een kadobon
Voetzeepje
€ 1,00

Diverse kleuren, zeepje 20 gram. Leuk in combinatie met een kadobon.
Puimsteenvoetje met borstel
€ 3,50

Puimsteen voetje met borstel. Leuk in combinatie met een kadobon.

Logo

Spetteren met de voetjes


Pedicurepraktijk In 't Voetlicht
Breeland 145
3828 VJ HOOGLAND

T.  06-20519263
E.  info@intvoetlicht.nl
KvK nr.  32105667

Wij zijn vandaag open van 10:00 tot 21:00 uur.


maandag gesloten    
dinsdag 10:00 - 21:00    
woensdag 14:00 - 21:00    
donderdag 10:00 - 18:30    
vrijdag gesloten    
zaterdag gesloten    
zondag gesloten    

Inschrijvingen

Lid ProVoet: 318439 * Lid ProCert: 17060 * AGBcode: 9600405.
Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website