- Prijslijst

Prijslijst diensten en producten

Jaar 2021, prijzen inclusief 21% BTW.
In 2021 geldt tm juni 25% korting op de pedicure tarieven ivm Corona-studie-vertraging.
Lente aanbiedingen:
Orthofex nagelschimmel kuursetje en Myco Cure.


Pedicurebehandeling 1e keer
€ 42,50

Deze behandeling is inclusief een anamnese voor een verantwoorde en veilige behandeling. Denk hierbij aan vragen over uw verwachtingen, voet-levensstijl, eventuele ziektes en medicijngebruik.
Vervolg pedicurebehandeling (standaard)
€ 37,50

Vervolgtermijn obv anamnese. Nagels knippen - verzorgen nagelomgeving - behandelen verdikte en/of schimmelnagels - verwijderen likdoorns / overtollig eelt - behandeling van kloven - korte voetmassag
Deel behandeling
€ 28,50

Bijvoorbeeld: alleen nagels knippen, weghalen van een (weke) likdoorn of een eeltplek, een (vilt) anti-druk plaatsen, nagelbeugel plaatsen.
Voetencheck
€ 20,00

Kennismaken, anamnese van uw voeten en doornemen van de mogelijke behandeling. Voor de pedicure behandeling (standaard) maken we desgewenst een nieuwe (vervolg) afspraak.
Extra behandeltijd per 15 minuten
€ 15,00

Hebben uw voeten extra zorg nodig? Reserveer dan svp even extra behandeltijd.


Pedicurebehandeling plus voetmassage
€ 49,50

Pedicurebehandeling inclusief aansluitend een ontspannende voetmassage van 15-20 minuten.
Voetmassage per 15 minunten
€ 15,00

U kunt na elke behandeling kiezen voor een voetmassage. Geeft u vooraf svp of u 15, 20 of 30 minuten wilt? Hot-stone massage graag vooraf aangeven ivm opwarmen van de stenen. Prijs is per 15 minuten
Voetmassage (zonder pedicurebehandeling)
€ 40,00

Ontspannende voetmassage (30 minuten) - aansluitend ontspanningsmomentje met een kopje (kruiden) thee. Hot-stone massage graag vooraf doorgeven ivm opwarmen stenen.
Weegmomentje
€ 10,00

Alleen in combinatie met pedicurebehandeling (1 keer per 6-8 weken). 3 x afgevallen of streefgewicht stabiel? Dan mag u kiezen uit een voetencrème, een voetkadootje of een voetmassage (20 min).
25% korting

Het diploma medisch pedicure is vertraagd door de Corona. Daarom krijgt u tm juni 2021 25% korting op alle pedicure behandelingen.
Kadobon

U kunt zelf een bedrag of een behandeling uitkiezen.
Laufwunder Klovencrème (75 ml)
€ 7,50

Speciale crème voor de behandeling van droge, ruwe en gebarsten huid. Maakt de eeltlaag elastisch en vermindert de vorming van kloven. Laufwunder klovencreme wordt ook wel Schrundena genoemd
Orthofex voetcrème met 10% Ureum
€ 10,95

De Myko-EX Voetcrème met Bamboe en 10% Ureum. De toegevoegde Ureum zorgt ervoor dat de huid vocht beter opneemt en vasthoud en laat een vette huid achter. Dit werkt perfect tegen kloven en droge huid. Ook zorgt de Ureum ervoor dat de schimmel werende stoffen beter in de huid trekken en dus effectiever werken.
Orthofex Myko-EX® Voet, Sok en Schoen Spray
€ 10,95

Helpt snel bij kalk- en schimmelnagels, voor extra hygiëne, is een natuurproduct en kan langdurig worden gebruikt (bij de gevoelige huid).
Orthofex Myco-Ex
€ 7,95

Orthofex Myko- Ex tinctuur voor bestrijden van de nagel schimmel. Druppel 1x daags een druppel op de nagel en laat een pedicure met regelmaat de nagel bijwerken zodat de tinctuur goed kan intrekken.
Anti-nagelschimmel kuursetje
€ 32,50

3x Myko-EX Tinctuur kalknagels 10ml+1x Myko-EX Voetencreme 100ml + 1x Myko-EX Voet,Sok,Schoen Spray 150ml (van 42,50 voor 32,50)
Myco Cure
€ 15,95

Natuurlijke spray tegen huidaandoeningen zoals schimmelnagels. Wordt snel opgenomen door zowel de nagels als de huid, bestrijdt een breed spectrum van mykoses. Bij 2 flesjes: 2e flesjes 25% korting.
Laufwunder Hydrobalm
€ 8,25

Gebrek aan vocht in de huid op voeten veroorzaakt een broze en gebarsten huid. Laufwunder Hydrobalm gebruikt ureum (10%) om het vochtgehalte in de huidlagen te herstellen.
Laufwunder voor koude voeten
€ 7,95

Door gebruik arnikaextracten bijzonder geschikt bij koude voeten. Maakt de huid zacht en elastisch en geeft direct een aangenaam gevoel. Laufwunder voetbalsem heeft deodoriserende werking.
Laufwunder voor diabetische voet
€ 8,95

Ontwikkeld voor de gevoelige en droge huid van de diabetische voet, maakt de huid glad en soepel. Desinfecterende werkstoffen versterken het gevoelige bacteriologische evenwicht van de voet. Een speciaal huidverzorgingsproduct om de gevoelige voeten te beschermen en het voorkomt complicaties.
Laufwunder met huidverkoelende werking
€ 7,95

Laufwunder groen is een cosmetisch product dat dat de huid zacht en elastich maakt. De verfrissende geur van menthol en zijn huidverkoelende werking, geven de voeten direct een aangenaam gevoel. Bij voettranspiratie werkt de balsem deodoriserend. Voetbalsem groen wordt volledig door de huid opgenomen. Bij regelmatig gebruik behoudt u een fluweelzachte huid daar Laufwunder-voetbalsem een langdurige werking heeft.
Gehwol Blauw
€ 10,95

Vermoeide, droge en ruwe voeten knappen helemaal op met een dagelijkse massage met deze voetcrème. Omdat dit middel huidvriendelijke vetten bevat, wordt een droge en gesprongen huid hiermee uitstekend verzorgd. De ruwe huid met kloofjes wordt weer glad en soepel en herkrijgt haar natuurlijke weerstand. Trekt snel in en geeft een aangenaam en verzorgd gevoel.
Wandelwol
€ 6,95

Het antidruk-product van WandelWol bestaat uit een melange van 100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen verwerkingen. Ook voor warme tenen. 10 gr. 6,95, 20 gr. 9,95, 40 gr. 17,95.
Scrubzout in voet
€ 3,50

Deze leuke voetjes flessen zijn gevuld met een heerlijke zachte zout die niet alleen geschikt is om een bad of voetenbad mee te maken, maar ook kan worden gebruikt als een body of voetscrub. Leuk in combinatie met een kadobon
Voetzeepje
€ 1,00

Diverse kleuren, zeepje 20 gram. Leuk in combinatie met een kadobon.
Puimsteenvoetje met borstel
€ 3,50

Puimsteen voetje met borstel. Leuk in combinatie met een kadobon.
Tarieven wandelpraktijk


Wandelcase

Wilt u een bedrijfskundige case bespreken of advies over het inrichten van bedrijfsprocessen voor uw IT systemen? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een wandelcase-prijsopgave.
Aangepaste tarieven

Wanneer uw budget niet toereikend is voor de tarieven van de wandelpraktijk dan zijn er mogelijkheden voor aangepaste tarieven. Neem svp contact op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Logo

Spetteren met de voetjes


In 't Voetlicht
Breeland 145
3828 VJ HOOGLAND

T.  06-20519263
E.  info@intvoetlicht.nl
KvK nr.  32105667

Wij zijn vandaag open van 10:00 tot 21:00 uur.


maandag gesloten    
dinsdag 10:00 - 21:00    
woensdag 10:00 - 21:00    
donderdag 10:00 - 17:00    
vrijdag gesloten    
zaterdag gesloten    
zondag gesloten    Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website