- Prijslijst

Prijslijst 2021

De afspraken worden ruim gepland. Na de pedicurebehandeling krijgt u een korte voetmassage (ongeveer 10 minuten). Dat is goed voor de doorbloeding van uw voeten! 

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een korte behandeling zonder aflsuitende massage of kiezen voor een pedicure behandeling met een uitgebreide voetmassage (zie verder prijslijst). 


Pedicurebehandeling basis
€ 37,50

30 minuten.
Pedicurebehandeling 1e keer
€ 42,50

45 minuten.
Verzekerde zorg

Bent u doorverwezen door de podotherapeut en heeft u recht op verzekerde zorg? Dan betaalt u een eigen bijdrage dat afhankelijk is van het behandelplan die de podotherapeut voor u heeft opgesteld.


Pedicure behandeling 1e keer met extra tijd
€ 57,50

60 minuten.


Losse behandeling.
€ 28,50

20 minuten. Op basis van anamnese. Bij deze behandeling volgt GEEN korte voetmassage.
Extra behandeltijd per 15 minuten
€ 15,00

Wanneer de gereserveerde behandeltijd te kort is door bijvoorbeeld meerdere behandelplekken, plaatsen nagelbeugel-orthese-vilttechniek (exclusief materiaalkosten) of voor extra voetmassage-tijd.


Pedicurebehandeling met uitgebreide voetmassage
€ 49,50

Een basis pedicurebehandeling inclusief een voetmassage van 20 minuten. Hotstone-massage graag vooraf aangeven ivm opwarmen stenen. Voor gebruik hot-stones: wordt 5 euro in rekening gebracht.
Vilttechniek
€ 7,50

Prijs is voor het materiaal en geldt bij aanbrengen tijdens de (losse) pedicurebehandeling. Bijvoorbeeld als anti-druk onder een likdoorn of wrat onder de voet.
Orthese (klein)
€ 15,00

Prijs is voor het materiaal en geldt bij aanmeten tijdens de (losse) pedicurebehandeling. Is inclusief ophaal-en controlemoment. Bijvoorbeeld als anti-druk bij terugkomende likdoorns.
Nagelbeugel (veertjes- techniek)
€ 28,50

Bij ingroeiende nagel: Behandelen nagel en plaatsen nagelbeugel. De nagelbeugel wordt vastgezet met gel. Prijs is inclusief materiaalkosten (5 euro).
Voetmassage (zonder pedicurebehandeling)
€ 40,00

Ontspannende voetmassage (30 minuten) - aansluitend ontspanningsmomentje met een kopje (kruiden) thee. Hot-stone massage graag vooraf doorgeven ivm opwarmen stenen. Toeslag hot-stones: 5 euro.
Kadobon

U kunt zelf een bedrag of een behandeling uitkiezen.
Zomeractie

15% korting op alle voetencrèmes.


Laufwunder Klovencrème (75 ml)
€ 7,50

Speciale crème voor de behandeling van droge, ruwe en gebarsten huid. Maakt de eeltlaag elastisch en vermindert de vorming van kloven. Laufwunder klovencreme wordt ook wel Schrundena genoemd
Orthofex voetcrème met 10% Ureum
€ 11,95

De Myko-EX Voetcrème met Bamboe en 10% Ureum. De toegevoegde Ureum zorgt ervoor dat de huid vocht beter opneemt en vasthoud en laat een vette huid achter. Dit werkt perfect tegen kloven en droge huid. Ook zorgt de Ureum ervoor dat de schimmel werende stoffen beter in de huid trekken en dus effectiever werken.
Orthofex Myko-EX® Voet, Sok en Schoen Spray
€ 10,95

Helpt snel bij kalk- en schimmelnagels, voor extra hygiëne, is een natuurproduct en kan langdurig worden gebruikt (bij de gevoelige huid).
Orthofex Myco-Ex
€ 7,95

Orthofex Myko- Ex tinctuur voor bestrijden van de nagel schimmel. Druppel 1x daags een druppel op de nagel en laat een pedicure met regelmaat de nagel bijwerken zodat de tinctuur goed kan intrekken.
Anti-nagelschimmel kuursetje
€ 32,50

3x Myko-EX Tinctuur kalknagels 10ml+1x Myko-EX Voetencreme 100ml + 1x Myko-EX Voet,Sok,Schoen Spray 150ml (van 42,50 voor 32,50)
Myco Cure
€ 15,95

Natuurlijke spray tegen huidaandoeningen zoals schimmelnagels. Wordt snel opgenomen door zowel de nagels als de huid, bestrijdt een breed spectrum van mykoses. Bij 2 flesjes: 2e flesjes 25% korting.
Laufwunder Hydrobalm
€ 8,25

Gebrek aan vocht in de huid op voeten veroorzaakt een broze en gebarsten huid. Laufwunder Hydrobalm gebruikt ureum (10%) om het vochtgehalte in de huidlagen te herstellen.
Laufwunder voor koude voeten
€ 7,95

Door gebruik arnikaextracten bijzonder geschikt bij koude voeten. Maakt de huid zacht en elastisch en geeft direct een aangenaam gevoel. Laufwunder voetbalsem heeft deodoriserende werking.
Laufwunder voor diabetische voet
€ 8,95

Ontwikkeld voor de gevoelige en droge huid van de diabetische voet, maakt de huid glad en soepel. Desinfecterende werkstoffen versterken het gevoelige bacteriologische evenwicht van de voet. Een speciaal huidverzorgingsproduct om de gevoelige voeten te beschermen en het voorkomt complicaties.
Laufwunder met huidverkoelende werking
€ 7,95

Laufwunder groen is een cosmetisch product dat dat de huid zacht en elastich maakt. De verfrissende geur van menthol en zijn huidverkoelende werking, geven de voeten direct een aangenaam gevoel. Bij voettranspiratie werkt de balsem deodoriserend. Voetbalsem groen wordt volledig door de huid opgenomen. Bij regelmatig gebruik behoudt u een fluweelzachte huid daar Laufwunder-voetbalsem een langdurige werking heeft.
Gehwol Blauw
€ 10,95

Vermoeide, droge en ruwe voeten knappen helemaal op met een dagelijkse massage met deze voetcrème. Omdat dit middel huidvriendelijke vetten bevat, wordt een droge en gesprongen huid hiermee uitstekend verzorgd. De ruwe huid met kloofjes wordt weer glad en soepel en herkrijgt haar natuurlijke weerstand. Trekt snel in en geeft een aangenaam en verzorgd gevoel.
Wandelwol
€ 6,95

Het antidruk-product van WandelWol bestaat uit een melange van 100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen verwerkingen. Ook voor warme tenen. 10 gr. 6,95, 20 gr. 9,95, 40 gr. 17,95.
Scrubzout in voet
€ 3,50

Deze leuke voetjes flessen zijn gevuld met een heerlijke zachte zout die niet alleen geschikt is om een bad of voetenbad mee te maken, maar ook kan worden gebruikt als een body of voetscrub. Leuk in combinatie met een kadobon
Voetzeepje
€ 1,00

Diverse kleuren, zeepje 20 gram. Leuk in combinatie met een kadobon.
Puimsteenvoetje met borstel
€ 3,50

Puimsteen voetje met borstel. Leuk in combinatie met een kadobon.

Logo

Spetteren met de voetjes


Pedicurepraktijk In 't Voetlicht
Breeland 145
3828 VJ HOOGLAND

T.  06-20519263
E.  info@intvoetlicht.nl
KvK nr.  32105667

Wij zijn vandaag gesloten


maandag gesloten    
dinsdag 08:30 - 21:00    
woensdag 08:30 - 21:00    
donderdag 08:30 - 21:00    
vrijdag gesloten    
zaterdag gesloten    
zondag gesloten    

Inschrijvingen

ProVoet: 318439 * ProCert: 17060 * AGBcode: 9600405.
Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website